, ,

NOBO Fjord (20 cm)

(1 vásárlói értékelés)

82 .000 Ft98 .000 Ft

Megújult külsővel és működést érintő előnyökkel is büszkélkedhet az új Fjord sorozat. Az újragondolt lamellarácsozat alacsonyabb felületi hőmérsékletet és könnyebb tisztíthatóságot eredményez, ami még sokoldalúbb felhasználást biztosíthat az új sorozat számára.A fűtőpanelek elektronikájában elhelyezett digitális hőérzékelő 0,05°C pontossággal érzékel, mely a lehető legegyenletesebb hőtartást biztosítja. A fűtőpanelek 0,5 W készenléti fogyasztása, iparágában elsőként a 2025-ös energetikai szabványnak is megfelel. Mindezek az újítások energiatakarékosabb üzemeltetést, az új lamellaformák pedig alacsonyabb felületi hőmérsékletet biztosítanak.Minden Fjord fűtőpanel működéséhez termosztát szükséges, mely a készülék tetejére helyezhető el. Ennek köszönhetően minden készülék külön vezérelhető, és lehetőségünk nyílik a különböző helyiségek eltérő fűtésigényeinek megvalósítására. Például nappali: 22°C, konyha: 21°C, háló: 19°C, fürdőszoba: 21°C.

NCU-2R: Kizárólag ECO HUB-bal biztosítja az egyedi programozási lehetőséget, aminek segítségével a hét minden napjára külön programot állíthat fel.

NCU-2Te: A komfort és a takarékhőmérséklet a digitális kijelzővel ellátott termosztáton állítható be.

A fűthető területek nagyságát a helyi adottságok befolyásolhatják.

 

Cikkszám: NFC2N Kategóriák: , , Címkék: ,

A legkeresettebb fűtőpanelünk világszerte 3 millió eladott példánnyal. Ez a hagyományos, norvég gyártmányú minőségi panel megvásárolható egyszerű komfort termosztáttal vagy Nobo Energy Control termosztáttal.A Nobo Fjord egy modern levegő-áramoltatású fűtőpanel elülső légráccsal, kifejezetten arra tervezve, hogy egyenletesen oszlassa el a meleget a szobában. Az eredmény megfelelő hőmérséklet a helyiség minden pontjában. A Nobo Fjord a bele kerülő port nem égeti el, ezáltal hozzájárul az egészséges belső légtér megteremtéséhez.A Nobo Fjord sarkai lekerekítettek, ami lágyabb megjelenést eredményez és biztonságos környezetet teremt. Mérete más hasonló megjelenésű fűtőpanelekhez képest kisebb, és a készenléti fogyasztása is csak 0,5 W.Ha a külső hőmérséklet jelentősen megváltozik, a Nobo Fjord sok versenytársa nem képes fenntartani az állandó benti hőmérsékletet. A Nobo Fjord ezzel szemben tartja a beprogramozott hőfokot a külső hőmérséklet bármilyen ingadozása ellenére is.A paneleket az új generációs, digitális kijelzésű elektronikával rendelkező NCU termosztátokkal vezérelhetjük, melynek köszönhetően a kívánt hőmérséklet pontosabban beállítható, így egyenletesebb és energiatakarékosabb fűtés valósulhat meg az otthonunkban.A fűtőpanel termosztátja a készülék tetején van elhelyezve, mely kényelmes használatot biztosít, ugyanakkor a hőérzékelő elektronika a fűtőpanel alján méri a hőmérsékletet. Ennek köszönhetően a termosztát visszatérő levegőt elemzi, így biztosítva a pontos hőmérséklet beállítást.

A rendelésnél szerepló árak már tartalmazzák a NOBO NCU 2Te termosztát árát is.

Méretek N/A
Teljesítmény

500 W, 750 W, 1000 W, 1250 W

Méret

73 cm, 103 cm, 133 cm, 153 cm

Fűthető terület

7 m2, 10 m2, 13 m2, 16 m2

Áramerősség

2,2 A, 3,3 A, 4,3 A, 5,4 A

NOBO Fjord (20 cm) termékről 1 értékelés

  1. Hung

    Wow, superb blog structure! How long have you been running
    a blog for? you make blogging look easy. The whole look of your web
    site is wonderful, let alone the content! You can see similar here e-commerce

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Scroll to Top